En una situació diferent, mai viscuda abans, desitgem que pugui gaudir  de les vacances i que ho pugui fer amb la tranquil·litat de sempre.

Per això, per a que la seva estada sigui còmode i segura, a Hostal la Marina estem treballant amb la implementació dels protocols de sanitat adequats per a la prevenció del virus SARS-Cov-2.

Hem incorporat l’ús de productes especialitzats per a l’eliminació de virus, i hem redissenyat el nostre funcionament per reduir els riscos al mínim.

Alguns d’aquests canvis inclouen la disponibilitat de dispensadors d’hidroalcohol a les zones clau de l’establiment i distancies de seguretat delimitades, i una reorganització del mobiliari per tal que permeti mantenir les màximes condicions d’higiene i aforament establert segons protocol.

Seguirà poden gaudir del nostre bufet d’esmorzar, però tot i que els productes oferts estaran a la vista , serà el nostre personal, degudament equipat, qui li servirà en safata el que vostè trií. A més a més, el servei d’esmorzar es realitzarà per torns per tal de respectar l’aforament i poder gaudir de l’esmorzar de forma segura.

La neteja i desinfecció de les habitacions i de tot l’establiment es realitzarà seguint totes les recomanacions i normes del Ministeri de Salud, i la Organització Mundial de la Salut, i amb productes altament especialitzats i homologats. Així doncs, vostè pot restar tranquil, vetllem pel seu benestar.

Finalment, preguem que, per poder realitzar un millor servei de neteja i desinfecció dins l’habitació, mantinguin les seves pertinences el més recollides possible per tal que el personal de neteja pugui desinfectar completament les superfícies.

Finalment, només ens quedar agrair la seva confiança i dir que els esperem amb il·lusió.

L’equip de Hostal La Marina.